Relatietherapie Nijmegen

relatietherapie-venlo

Op zoek naar relatietherapie in Nijmegen

Samen zoeken naar emotionele verbinding staat centraal in mijn therapievorm die Emotional Focused Therapie (EFT) heet.

Hierbij proberen we gezamenlijk dagelijkse routines en conflict gebieden te doorbreken zodat er weer ruimte ontstaat voor een liefdevolle verbinding.


Te vanzelfsprekend

Vaak verliezen liefdeskoppels elkaar uit het oog in hun drukke bestaan. Werk, kinderen en familie slurpen alle tijd op. De relatie wordt te vanzelfsprekend en het praten over gevoelens en verlangens wordt steeds minder.

Vaak nemen dan de irritaties toe zonder dat je goed weet waar dit vandaan komt. Kleine onhebbelijkheden kunnen tot escalaties leiden. Kortom je komt vast te zitten in een patroon waar het steeds moeilijker is om elkaar te bereiken.


relatietherapie-psycholoog


Tijd voor de relatie

Het is tijd om samen met mij eens naar jullie relatie te kijken, net zoals je auto naar de APK brengt, om te zien waar de problemen zitten en waar het dreigt vast te lopen.

Vaak geeft dit meer inzicht hoe problemen zijn ontstaan en geeft het nieuwe energie om anders met elkaar om te gaan. Vanaf dat moment ontstaat er ook meer ruimte om pijnpunten die in de relatie zijn blijven liggen op te ruimen.


Praktisch, nuchter en met een dosis humor

De hardheid neemt af en kwetsbaarheid krijgt meer ruimte. Dit is in al zijn eenvoud hoe ik werk.

Confronterend maar wel vaak met een dosis gezonde humor. In mijn praktijk krijg ik ook opvallend veel mannen die vastlopen in hun relatie en daar graag met hun partner over in gesprek willen.

Mijn praktische en nuchtere aanpak spreekt veel stellen dan ook aan.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Hans
Geregistreerd bij NVPA en RBCZIk sta ook geregistreerd op Relatietherapeuten.net